Szol-szilikát festékek

Ásványi festékek minden fajta alapfelületre
Az új generációs szilikátfesték lehetővé teszi az univerzális felhasználást még szerves homlokzati alapfelületeken is.

 

Forradalom a szilikát technológiában

Ha a szilikátfestékek előnyeit szeretné használni homlokzatán, mint például hosszú élettartam, abszolút fényállóság, UV-állóság és tiszta felület, már nem függ az ásványi alapfelülettől és nem szűkséges a plusz anyag- és munka-ráfordítás a tapadóhíd alkalmazása végett. A KEIM által kifejlesztett kovasav és vízüveg újszerű kombinációjával, sikerült egy olyan kötőanyagot előállítani, mely alkalmas ásványi és szerves (műanyag) alapfelületek közvetlen és egyszerű átfestésére.

 

Ásványi festék szerves alapfelületre – mire jó ez?

A szol-szilikát festékek használata megvédi a meglévő szerves bevonatok UV-sugárzás okozta további károsodását és egy abszolút fényálló és színtartó felületet hozz létre. A csökkentett párakondenzáció az algák megjelenésének minimális kockázatát biztosítja. Élvezze hosszú éveken át új, színtartó és tiszta homlokzatát!

Hagyomány és innováció között

1878-ban A.W. Keim előállította az első tiszta szilikát-festéket. A második generációs szilikátfestékek egy-komponenesűek és egy új termékosztályt állítottak fel a diszperziós-szilikátfestékeket. A szol-szilikátfestékekkel egy új mérföldkő jelentkezett a szilikáttechnikában. Az úgynevezett harmadik generáció egy új szilikát kötő-anyag technológián alapul, mely univerzális alkalmazást tesz lehetővé még szerves alapfelületeken is. 

"Remineralizálja" homlokzatát KEIM Soldalit termékkel!

A KEIM Soldalit az első szilikátfesték, mely ötvözi a diszperziós kötésű festékek széles alkalmazási területét a klasszikus szilikátfestékek ásványi minőségével. UV-álló és fényálló, ellenáll a környezetet károsító anyagok-kal szemben, kiváló víztaszító, időjárásálló, nem éghető és kiváló páraáteresztő. 

 

Győződjen meg személyesen is az egyedülálló szilikát termékjellemzőkről!