FAHOMLOKZATOK: MEGHAGYNI NATÚRAN VAGY KEZELNI? IZLÉS KÉRDÉSE!

Az elszürkült fahomlokzatok különös sármmal rendelkeznek. Csakhogy akár évtizedekig is eltarthat, amíg ez az ezüstszűrkés, patinás egységes összkép kialakul, gondoljunk csak az alpesi hüttékre. A kezeltelen fahomlokzatok színe és felületi struktúrája idővel megváltozik a környezeti hatások következtében.

Az újonnan kifejlesztett KEIM Lignosil®-Verano szilikátbázisú felületkezelő bevonat, az első naptól kezdve természetes hatású, ezüstszürke, patinás megjelenést kölcsönöz a fának. A felületvédő funkció tudatos mellőzésével a Lignosil®-Verano termékkel bevont felületeken célzottan megy végbe a természetes elszürkülés folyamata. 

KEIM Lignosil®-Verano referenciák
Nincsenek hírek.

A KEIM Lignosil®-Verano-rendszer termékeinek áttekintése

KEIM Lignosil®-Verano

A KEIM Lignosil-Verano egy szilikát szűrkítő lazúr, a korlátozott méretű faépület szerkezetekhez kültéri felhasználásra. A KEIM Lignosil-Verano egy ezüstszürke, patinás megjelenést szimulál, melyet többéves időjárási terhelés hoz létre a természetes fafelületeken. A KEIM Lignosil-Verano egy természetes öregedést hoz létre és kiegyenlíti az időjárás által terhelt és védett kezeletlen fafelületek közötti optikai különbségeket.  

Színárnyalatok:
12 klasszikus és 12 metál színárnyalatban rendelhető.

Feldolgozás:
Kefe, henger, gépiszórás (Airless)

Anyagfelhasználás:
Egyrétegű bevonatként: kb. 0,1 - 0,2 l/m2 KEIM Lignosil-Verano

Csomagolás:
1 ltr.-es flakon, 2,5, 5 és 20 ltr.-es kanna

KEIM Lignosil®-Verano-DL

A KEIM Lignosil-Verano-DL a KEIM Lignosil-Verano szilikát szűrkítő lazúr áttetszőségének beállítására alkalmas és kiemeli a fa természetes megjelenését klasszikus színárnyalatokban. (pl. Nr. 4863 színárnyalat). 

Színárnyalatok:
Tejszerű, enyhén ezüstös

Feldolgozás:
Kefe, henger, gépiszórás (Airless)

Anyagfelhasználás:
Egyrétegű bevonatként: kb. 0,1 - 0,2 l/m2 KEIM Lignosil-Verano

Csomagolás:
 5 ltr.-es kanna