Filozófia

Adolf Wihelm KEIM 1878-ban a szilikát technika feltalálásával megalapította vállalkozását, amivel napjainkban is a korábbi specialistát a tartós problémamegoldóvá emelte világszerte az ásványi építményvédelemben. Mi vagyunk a generális a specialisták között: A mi speciális területünkön az „ásványi-szilikát építményvédelem”-ben kínálunk kiforrott, komplett rendszermegoldásokat a kültéri homlokzatokhoz és belső helyiségekhez.

A tartósság eszméje formálja és vezeti az egész kereskedelmi vállalkozásunkat. Az ásványi építőanyag termékek értéktöbbletének meggyőződése vezet minket ehhez az eszmei feladathoz. Munkánkkal szeretnénk ezt a meglévő értéket megtartani és egy új értéket alkotni, anélkül hogy a jövő generációjának lehetőségeit korlátoznánk.

KEIMFARBEN 1878
…A tartósság eszméje kötelez

 „Szeretnénk élni, dolgozni, küzdeni, harcolni, és embertársainkért gondoskodni, az utódokért dolgozni, amivel a világ jobb lesz.”

Adolf Wilhelm KEIM
Cégalapító, 1878

KEIMFARBEN ma
…A tartósság eszméje kötelez

Kutatjuk és fejlesztjük az ásványi termékeket és rendszereket, figyelembe véve a tartósság iránti elkötelezettségünket, illetve eleget téve a vevőink kéréseinek és kívánságainak.

KEIMFARBEN, 1878 óta.