ERŐTELJES SZÍNÁRNYALATOK

KEIM Optil – a prémium beltéri falfesték akkor, amikor meg kell felelni a modern építészeti koncepciók kihívásainak és emellett a legmagasabb ásványi minőség kell párosuljon egy egységes homogén megjelenéssel. Ami korábban ismeretlen volt a fényálló. ásványi színárnyalatok választékában, köszönhetően a KEIM Optil bevonat soha nem látott sokféleségének, ideális megoldás a kifinomult, igényes beltéri szín-kialakításokhoz.

Nem kevésbé lenyűgözők a nemesfehér felületek, amelyek még a rossz fényviszonyok mellett is hasonlóan ultra matt, elegáns megjelenést biztosítanak.

KEIM Optil® referenciák
Nincsenek hírek.

A KEIM Optil®-rendszer termékeinek áttekintése

KEIM Optil®

Felhasználásra kész beltéri szol-szilikátfesték a DIN EN 13 300 szerint „Macrofill technológia”-val. Szerves anyag tartalom ˂ 5%, dörzsálló (nedves dörzsállósági osztály: 2).  Különösen intenzív, fényálló színárnyalatok tompa matt megjelenésben. Különösen alkalmas igényes belsőépítészeti kialakításoknál és rossz fényviszonyok mellett. Die Premiumqualität für maximale Lichtstreuung. Különleges színárnyalat „Briliáns fehér“ MacroFill-technólogia nélkül.

Színárnyalatok:
Fehér, a KEIM Palette exclusiv és a KEIM Avantgarde színkártyák szerint, beleértve a monokróm alapszíneket is.

Feldolgozás:
Kefe, henger, gépiszórás

Anyagfelhasználás:
Kétrétegű bevonatként kb. 0,25 l/m²

Csomagolás:
5 és 15 ltr.-es vödör
Raklap: 24 x 15 l / 70 x 5 l

KEIM Optil®-Grob

Felhasználásra kész, töltött, beltéri szol-szilikátfesték a DIN EN 13 300 szerint „Macrofill technológia”-val. Szerves anyag tartalom ˂ 5%, dörzsálló (nedves kopásállósági osztály: 2). Különösen intenzív, fényálló színárnyalatok tompa matt megjelenésben. Különösen alkalmas igényes belsőépítészeti kialakításoknál és rossz fényviszonyok mellett. Színárnyalatai világosabbak az eredeti Optil árnyalatoknál.

Színárnyalatok:
Fehér és hasonló mint a KEIM Palette exclusiv és a KEIM Avantgarde színkártyák szerint, beleértve a monokróm alapszíneket is.

Feldolgozás:
Kefe, henger,

Anyagfelhasználás:
Egyrétegű bevonatként kb. 0,15 l/m²

Csomagolás:
5 és 15 ltr.-es vödör
Raklap: 24 x 15 l / 70 x 5 l

KEIM Soliprim

Beltéri, speciális szilikát (hidro-szol és kovasav kötőanyag kombináció) alapozóanyag. Alkalmas különböző felületek nedvszívó képességének kiegyenlítésére, illletve porladó felületek szilárdítására.

Csomagolás:
5 és 20 ltr.-es kanna
Raklap: 24 x 20 l / 96 x 5 l

  

A rendszerhez tartozó és kiegészítő termékek

KEIM Beltéri henger

Rövidszőrű henger

tovább a termékhez
KEIM Soliprim

Beltéri alapozóanyag

tovább a termékhez
További információk
Színek, melyekkel jól érezzük magunkat

Színpszichológia & Színhatás

további információk
Download Színkártyák

A KEIM Avantgarde színkártya áttekintése

további információk