KÍVÁLÓAN FEHÉR AZ EGÉSZSÉGES BELTÉRI LAKÓTÉRHEZ

A KEIM Innostar® nagyon hatékony és költség kímélő. Ez az innovatív termék a legnagyobb fedőképességi rátával rendelkezik és általában egy rétegű felhordás elegendő. A KEIM Innostar felhordása során alig van szórási veszteség és egy gyors, biztonságos és produktív munkavégzést tesz lehetővé. Az anyag nagyon szép fehér tónusa kihangsúlyozza a helyiség megjelenését.

A KEIM Innostar® nem tartalmaz lágyító- oldó- és konzerválószereket. A festék szinte teljesen szagtalan, így a beltéri helyiségek rendkívül gyorsan ismételten használatba vehetők.

A KEIM Innostar-rendszer termékeinek áttekintése

KEIM Innostar®

A KEIM Innostar® egy ultra fedőképes, gazdaságos, felhasználásra kész, beltéri szol-szilikát festék. Az egyrétegű KEIM Innostar festék egészségre ártalmatlan, mentes konzerválószer adalékoktól és maximális fedőképességgel rendelkezik, ezért nagyon hatékony. A KEIM Innostar alkalmas mindenfajta fal és mennyezeti felületekre. Ez a prémium anyagminőség, a nagyon jó feldolgozási tulajdonságainak köszönhetően egy biztonságos alkalmazást tesz lehetővé, egy kiváló nemes fehértónus megjelenéssel. A KEIM Innostar megfelel a DIN 18363, 2.4.1, adatlap diszperziós szilikátfestékek előírásainak. Nedves dörzsállósági osztály 1, a DIN EN 13300 szerint.

Színárnyalatok:
Fehér és a KEIM Palette exclusiv színkártyák legtőbb színei szerint. Színezni csak gyárilag lehetséges.

Feldolgozás:
Kefe, henger, gépiszórás

Anyagfelhasználás:
Sima alapfelületen kb. 0,125 l/m2 rétegenként.

Csomagolás:
5 és 12,5 ltr.-es vödör
Raklap: 32 x 12,5 l / 70 x 5 l

KEIM Soliprim

Beltéri, speciális szilikát (hidro-szol és kovasav kötőanyag kombináció) alapozóanyag. Alkalmas különböző felületek nedvszívó képességének kiegyenlítésére, illletve porladó felületek szilárdítására.

Csomagolás:
5 és 20 ltr.-es kanna
Raklap: 24 x 20 l / 96 x 5 l

Anyagfelhasználás:
Alapozásként kb. 0,1 - 0,2 ltr./m²

A rendszerhez tartozó és kiegészítő termékek

KEIM beltéri henger

Rövidszőrű henger

tovább a termékhez
KEIM Soliprim

Beltéri alapozóanyag

tovább a termékhez