KEIM NHL-Kalkputze (mészvakolatok)

Több nagy kultúrában használtak korábban is mészhabarcsot vagy mészadalékot tar-talmazó habarcsot, mint például a Gizai piramis (i.e. 2500 körül) vagy a történelmi Santorini város (i.e. 1625 körül) építésénél. A természetes, hidraulikus-kötésű, mész-vakolatok meggyőzők a kiegyensúlyozott alkalmazási profiluknak köszönhetően és egyaránt alkalmasak az egyre növekvő környezetbarát, modern építészet kifinomult igényeinek, illetve a műemlékvédelem követelményeinek is.

A KEIM NHL mészvakolatok kitűnő feldolgozási tulajdonságokkal, csekély kötési fe-szültséggel és pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek az egészséges beltéri klíma kia-lakításához. Az ásványi vakolat felveszi a levegő felesleges nedvességét a finom mész-szerű struktúrájának köszönhetően és leadja, amikor szűkséges.

Előnyök:

  • Bel- és kültérben is alkalmas 
  • Az optimális beltéri klimához
  • A magas pH-értéknek köszönhetően természetesen penészgátló
  • Környezetbarát
KEIM NHL-Kalkputz referenciák
Nincsenek hírek.

A KEIM NHL-Kalkputz-rendszer termékeinek áttekintése

KEIM NHL-Kalkputz-Fein

Homok, fehérmész és természetes hidraulikus mész-bázisú, gyári szárazhabarcs a DIN EN 998-1 szerint, CS II habarcsosztály. Alkalmas alap- és fedővakolatként bel- és kültérben, illetve nedves területeken minden fajta téglafalazat, érdes betonfelületek vakolására, stb. Szemcseméret: 0 – 0,6 mm.   

Színárnyalatok:
Natúr

Feldolgozás:
Glettvas, simító, vakológép

 

Anyagfelhasználás:
Kb. 1,2 kg/m2 1 mm vastagságban.

Csomagolás:
25 kg-os zsák, (Raklap: 42 x 25 kg)

KEIM NHL-Kalkputz-Grob

Homok, fehérmész és természetes hidraulikus mész-bázisú, gyári szárazhabarcs a DIN EN 998-1 szerint, CS II habarcsosztály. Alkalmas alap- és fedővakolatként bel- és kültérben, illetve nedves területeken minden fajta téglafalazat, érdes betonfelületek vakolására, stb. Szemcseméret: 0 – 3,0 mm.  

Színárnyalatok:
Natúr

Feldolgozás:
Glettvas, simító, vakológép

Anyagfelhasználás:
Kb. 1,3 kg/m2 1 mm vastagságban.

Csomagolás:
25 kg-os zsák, (Raklap: 42 x 25 kg)