KEIM színkártyák & standard színárnyalatok

Kérjük vegyék figyelembe, hogy az eredeti színárnyalattól való eltérések technikailag elkerülhetetlenek!

KEIM PALETTE EXCLUSIV SZÍNÁRNYALATOK

A KEIM Palette Exclusiv színkártya árnyalatai a Soldalit, Granital, Veramin, Purkristalat, Concretal-W, Tekno-sil, Quarzil és Optil termékeknél kivitel nélkül elérhetők. Más termékrendszereknél egyes színek nem szállíthatók. Érdeklődjön a színek elérhetőségén!

A KEIM Palette Exclusiv színárnyalatait sorozatban gyártjuk és rövid időn belül szállíthatók. A nyomtatási technológia miatt a színárnyalatokban minimális eltérés lehetséges a színkártyához képest. Hasonlóképpen a tiszta ásványi pig-mentek alkalmazása miatt kisebb fokú eltérések adódhatnak. 

Színkártya letöltése (pdf)

KEIM AVANTGARDE SZÍNÁRNYALATOK

A KEIM Avantgarde színkártya a múlt század húszas éveinek polikróm árnyalatain alapszik. Ez magába foglalja az akkoriban tökéletesen egymáshoz összehangolt színárnyalatok sokaságát, lenyűgöző harmóniában. A dessaui Bau-haus színes építészetet hirdető és művelő, befolyásos képviselőinek szellemiségét követve a kiválasztott színárnyala-tok a maguk élénkségével és változatosságával ma is ugyanolyan egyediséget és életörömöt sugároznak, mint annak idején. A két részre osztott színkártya meghökkentő egyszerűséggel ad betekintést a bel- és kültérben egyaránt hasz-nálható színek szinte végtelen számú kombinációjába, nagyban megkönnyítve ezzel a kívánt árnyalatok kiválasztá-sát.

A KEIM Avantgarde színkártya árnyalatai alapvetően a KEIM Optil és a KEIM Soldalit rendszerekben szállítható. Kérjük, vegyék figyelembe a színkártya hátoldalán található utasításokat az adott árnyalatoknál. (Érdeklődjön to-vábbi termékrendszereink elérhetőségéről!) A nyomtatási technológia miatt a színárnyalatokban minimális eltérés lehetséges a színkártyához képest.

Színkártya letöltése (pdf)

KEIM EDITION HISTORISCH SZÍNÁRNYALATOK

Egy műemlék attól műemlék, hogy markánsan különbözik mindattól, ami a jelenben bevett szokásnak számít. Épületek esetén ezt a fajta másságot leginkább a színválasztással lehet kidomborítani; tudatosan játszva az anyag illúziójával. A KEIM a műemlékvédelem alatt álló építmények megóvása iránt érzett hagyományos felelősségtudattól vezérelve fejlesztette ki a KEIM Edition Historisch színsorozatot. Ennek első darabja a Németország középső részén a Gründer-zeit korszakában a homlokzatokon eredetileg használt árnyalatokhoz illeszkedik.

A KEIM Edition Hisztorish színkártya színárnyalatait sorozatban gyártjuk és rövid időn belül szállíthatók. A nyomtatá-si technológia miatt a színárnyalatokban minimális eltérés lehetséges a színkártyához képest. Hasonlóképpen a tiszta ásványi pigmentek alkalmazása miatt kisebb fokú eltérések adódhatnak.

→ Színkártya letöltése (pdf)

  

KEIM NATURSTEIN SZÍNÁRNYALATOK

A KEIM Naturstein színkártya árnyalatait gyárilag keverjük és Soldalit, Granital, Veramin, Purkristalat, Concretal-W, Teknosil, Quarzil és Optil termékeknél színkülönbség nélkül rendelhetők. Más termékrendszereknél egyes színek nem szállíthatók. Érdeklődjön a színek elérhetőségén! A nyomtatási technológia miatt a színárnyalatokban minimális eltérés lehetséges a színkártyához képest. Hasonlóképpen a tiszta ásványi pigmentek alkalmazása miatt kisebb fokú eltérések adódhatnak.

A KEIM Naturstein színkártya árnyalatai a Restauro-Top és Restauro-Fuge termékeknél állnak rendelkezésre. A KEIM Naturstein színkártyán nem szereplő egyéb színárnyalatok minta alapján szintén keverhetők, de a fenti termékeknél csak 300 kg feletti rendelés esetén képezheti vizsgálat tárgyát.

Színkártya letöltése (pdf

 

KEIM SPEKTRUM SZÍNÁRNYALATOK

KEIM Spektrum színkártya árnyalatai a KEIM Exclusiv, KEIM Naturstein és KEIM Avantgarde színkártyák mindenkori választékát, valamint az Optil és Soldalit termékrendszerek monokróm tónusait vonultatják fel. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendelhető alapszínek ill. monokróm színárnyalatok használata különböző rendszerek részeként könnyen el térő árnyalatokat eredményezhet. Ugyancsak eltérhet a kiszállított színárnyalat a KEIM Exclusiv színkártyán megjele-nített árnyalattól. Fontos: a 9001 – 9010 tartományba eső alapszínek nem tévesztendők össze a RAL kóddal jelölt színárnyalatokkal.

Színkártya letöltése (pdf)

Keimfarben – Színhatás tekintetében utolérhetetlen

A KEIM ásványi festékek színhatásukat és anyagszerűségüket tekintve különösen meggyőzőek.

A festék a KEIM-nél többet jelent, mint pusztán bevonóanyag:

  • A festék hangsúlyt teremt, kiemel, hatást vált ki.
  • A KEIM ásványi festékek kristályos ragyogása már a festékporban is észrevehető.
  • A KEIM festékek elmélyítenek és élő felületet kölcsönöznek.

A fenntarthatóság alapkövetelmény – és ez minden színárnyalatra is érvényes!

Abszolút következetesség a pigmentek kiválasztásában, plusz több évtizedes tapasztalat kíváló minőségű szilikát homlokzatfestékek gyártásában – ezek a KEIMFARBEN cég termékeinek fő ismérvei.

20 év színtartóssági garancia

Egy különleges minőségi garanciát biztosítunk: A KEIMFARBEN cég elsőként garantál a vevőinek egyedülállóan a magyar piacon a "klasszikus" homlokzat festékéire a pigmentekkel összefüggő 20 év színtartósságot a színárnyalatváltozásokra. Írásban és pecséttel!

TANÚSÍTVÁNY IGÉNYLÉSE