Szemináriumok & Workshop-ok az Adolf W. KEIM akadémián

Most a KEIM szakemberei a széleskörű képzési programunkon az "ásványi" témakörrel foglalkoznak.

Képzések és továbbképzések a KEIM akadémián

Nem csak az Augsburg melletti Diedorf-i akadémián, hanem az Alteno-i (Spreewald) telephelyünkön is kínálunk számos lehetőséget és ötletet munkájához.

Az aktuális témákkal foglalkozó gyakorlati Workshop-ok mellett, mint például penész okozta károk felújítása vagy kreatív kialakítások, lehetőséget nyújtunk, hogy elmélyítse tudását marketing és management témakörökben is.

Értékes tippek és javaslatok profiktól profiknak biztosítják, hogy a megtanult technikákat közvetlenül alkalmazzák és a speciális vevőigényekre válaszoljanak.

A gyakorlatra fókuszált továbbképzési kínálatunkkal kibővitheti vevőnek kínált szakmai ajánlati spektrumát és meggyőzheti vevőit elmélyített egyedi tudásával és exkluzív design ötletekkel!

A szemináriumok témakörei kezelhető kiscsoportokban, workshop-okban vagy elméleti és gyakorlati oktatással egybekötve történnek. A tapasztalt előadók bizonyított szakemberek.

Az alábbiakban áttekintést találhat a következő képzési időpontokról. Egyszerűen válasszon ki egy szemináriumot és töltse ki a regisztrációs űrlapot. Utólag visszaigazolást kap a sikeres regisztrációról.

 

KAPCSOLATI MUNKATÁRSAK:

Gabriele Endraß & Carolin Meyr
Tel: 0821/4802-126           
Fax: 0821/4802-127                            
gabriele.endrass@keimfarben.de

Szeminárium prospektus - letöltése

A szemináriumokon részvételi díjat számolunk fel. Ezek megtalálhatók a megfelelő szeminárium leírásában. Minden szemináriumon igazolást állítunk ki a sikeres részvételről.